Inloopcafé

Kom gerust eens kijken in het inloopcafe, iedereen is altijd welkom! We zijn elke woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur open, en donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur. U kunt ons vinden naast cafe Bie Briels, naast de kerk. Inloop is vrijblijvend, meedoen kost niks en levert misschien ook nog gezellige momenten op. Andere mensen ontmoeten is niet alleen gezellig, maar zodoende kunt u ook uw vragen aan ons kwijt. Ook als u eens een keertje hulp of vervoer nodig heeft, of gewoon een maatje om een keertje mee te wandelen.

NIEUWS: Sinds dit jaar is er door onze vrijwilligers nog een extra activiteit opgezet. In de huiskamer van Kloosterhof komen ellke woensdagmiddag vanaf 13.30 uur dames bij elkaar, die onder het genot van een kopje koffie gezellig met elkaar handwerken en kletsen. Ook hieraan kan iedereen meedoen, opgeven is niet nodig, ook hier kunt u gewoon naar binnen lopen.

Als je wilt handwerken of naaien, neem dan wel je eigen spullen mee en doe gewoon lekker gezellig mee. Voor koffie/thee wordt gezorgd (0,50 cent p.k.).

 VAN HARTE WELKOM EN GRAAG TOT ZIENS!!