Inloopcafe NaoberzorgPunt gaat weer open!!!

Persbericht

Het inloopcafe NaoberzorgPunt Roggel zal zeker weer open gaan, afhankelijk van de geldende Corona voorschriften!

Dit betekende voor NaoberzorgPunt Roggel dat we met in achtneming van een aantal aanpassingen het inloopcafe weer willen openstellen voor onze vaste gasten. De maatregel  " toegestaan tot maximaal 30 personen -inclusief de vrijwilligers" kunnen we in ons huidige inloopcafe niet garanderen. Daarom wijken we uit naar de ontmoetingsruimte in Kloeasterhoaf, aan de Kruissingel 2 (ingang achterom).

Let op: de openingstijden veranderen hierdoor ook. In plaats van woensdagochtend, zijn we open vanaf woensdagmiddag van 13.30 – 16.00 uur.

Helaas blijft het Coronaspook ons achtervolgen!

Als gevolg van de strengere maatregelen zijn we genoodzaakt om onze plannen t.a.v. "Inloopcafé" en "Kom-op-de-soep-en-in-beweging" te bevriezen.

We zijn dus in afwachting van de berichten na 19 januari 2021 op welke wijze we verder kunnen gaan.

Mocht u naar het inloopcafe willen komen, laat het ons op tijd weten. Kunt u op eigen gelegenheid komen, prima. Maar wij mogen niet meer dan 1 persoon in de auto vervoeren, dus het verzoek aan de familie is om vader of moeder zelf naar het inloopcafe te brengen. U kunt voor vragen of suggesties altijd bellen met 0620746463. Of een berichtje sturen naar info@naoberzorgpunt.nl

Verder willen we op zondag 7 februari a.s. ook weer starten met onze zondagactiviteit Kom-op-de-soep-en-in-beweging’. Deelnemers van deze activiteit kunnen dan ook bij Kloasterhof terecht voor een praatje, leuke beweegles en een heerlijke kop soep. De tijden zijn hetzelfde namelijk van 11.00 uur tot 14.00 uur. Ook voor deelname aan deze activiteit graag even een belletje of berichtje, zodat we weten hoeveel soep we moeten koken! Ook hierbij geldt dat het lastig is om mensen te halen en brengen, maar het kan wel. Ook dat lossen we samen op.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en weten we zeker dat we hiermee een aantal Roggelse mensen blij maken. Want een praatje, luisterende oor, gewoon persoonlijke aandacht en gezelligheid is altijd belangrijk, zeker in deze tijd.

Het bestuur van NaoberzorgPunt Roggel wenst iedereen veel gezondheid en mooie ont-moetingen toe. Graag tot ziens in Kloasterhof!

 

Voor meer informatie over de maatregelen volgens het RIVM:

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel